Mobil 2 Smaka på Tvååker
loading...

 m art

Nästan mitt i Tvååker finner ni Martina Sjögren, autodidakt (självlärd) konstnär och inredare. Efter flytten till Tvååker 2018 vaknade måleriet till liv efter en omställning i livet- inspirerad av vår vackra bygd, livets prövningar och såklart Västkusten.
 
-Idag målar jag mycket Varbergsmotiv i akvarell och kanske med en lite annan känsla där allt inte är klarblå himmel och sommarsol. Vår kust bjuder på så mycket dramatik och den älskar jag att fånga.

 Mina starka kvinnor i form av rakryggade änglar och ballerinor med själ följer mig och de utvecklas hela tiden. Jag fastnar inte i ett specifikt motiv eller sätt att måla men jag tror man ser att det är mina alster oavsett vad de föreställer.
Mitt måleri består även mycket av beställningsuppdrag på allt mellan himmel och jord, hästar, barnbarn, älskade naturmiljöer osv.
 
Varmt välkomna att boka ert besök hos mig, jag öppnar upp ateljen på bokade tider.
Ni finner även prints av mina alster, brickor med mina akvarellmotiv, ramar mm hos migNästan mitt i Tvååker finner ni Martina Sjögren, autodidakt (självlärd) konstnär och inredare. Efter flytten till Tvååker 2018 vaknade måleriet till liv efter en omställning i livet- inspirerad av vår vackra bygd, livets prövningar och såklart Västkusten.
 
 

KONTAKT

Adress: Långåsvägen 7 432 78 TVÅÅKER

Telefonnummer: 0709-212036
E-post: martina.sjogren@martinterior.se
Hemsida: martinasjogren.se
Facebook: Martina Sjögren M ART 
Öppetider: Efter Överenskommelse
Instagram: m_art_paintings