Mobil 2 Smaka på Tvååker
loading...

korndals gård

Välkomna till oss på Korndals gård som är fridfullt beläget längs den vackra Dagsåsvägen. Ett besök hos oss ska vara en upplevelse för hela familjen. Här finns mycket för för barnfamiljen bland annat ponnyridning, hinderbana, lek och pysselhörna i serveringen. På och runt gården finns även ett flertal djur att titta på och klappa. För er som vill ta en promenad eller cykeltur i skogen finns här gott om vägar och stigar som vi kan tipsa om efter ert besök. 

I vår varsamt renoverade butik hittar ni en skön mix utav nya inredningdetaljer, vintageprylar, hantverk från lokala producenter med mera. Här hittar ni unika närproducerade prylar som bara producerats i liten skala. 

I caféet säljer vi hembakad fika, mackor och lättare luncher.  Vi har gott om sittplatser inne i vår servering som ryms i det gamla fårhuset. På gården finns även uteservering där man kan välja plats efter smak och får avnjuta lugnet i natursköna Korndal 

Utöver söndagarna har vi turridning för stora och små i den vackra skogen ett stenkast från gården. Här kan vuxna och barn rida ut tillsammans då vi går med och leder. Även barnkalas går att boka hos oss!
Varmt välkomna önskar Jenny med familj. 

KONTAKT

Adress: Korndal 1, 43277 Tvååker
Telefonnummer: 0734-38 87 35
Facebook: korndalsgard
Instagram: @korndalsgard
Epost: info@korndal.se
Hemsida: www.korndal.se
Öppettider:se hemsidan